Veelgestelde vragen

Betalen gaat bij ons heel eenvoudig en veilig. Zo kun je tijdens het afrekenen kiezen voor iDeal, Creditcard of PayPal. iDeal betalingen worden afgehandeld door Mollie, onze betalingspartner die ervoor zorgt dat jouw betaling veilig verwerkt wordt. Een betaling via PayPal gaat rechtstreeks via PayPal waarbij je gebruik kunt maken van je huidige PayPal account.
Omdat wij bestellingen ook verzenden naar België en Duitsland hebben wij rekening gehouden met uitgebreide betaalmethoden. Zo kun je kiezen voor Mister Cash (populair in België) of voor SOFORT Banking (populair in Duitsland). Natuurlijk kun je ook kiezen voor iDeal, Creditcard of PayPal, die keuze is helemaal aan jou!
Betalen gaat bij ons heel veilig. Allereerst wordt alle data die je invoert in onze website veilig verwerkt doordat wij gebruik maken van een beveiligde verbinding middels een SSL certificiaat. Daarnaast worden betalingen extern afgehandeld door Mollie en PayPal. Betrouwbare partners waarbij je niet bang hoeft te zijn voor frauduleuze handelingen als gevolg van je betaling aan ons.
Nee, wij werken volledig online. Wij hebben geen fysieke locatie waarbij je producten kunt bekijken en/of passen. Om die reden hebben wij ook geen betalingsmogelijkheden op locatie. Iedere bestelling op Deallerleukste.nl wordt volledig online afgehandeld inclusief betalen.
Bestel je op werkdagen (dus van maandag t/m vrijdag) voor 17.00 uur dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag. Dit betekent dat je bestelling de volgende dag op je deurmat terecht moet komen. In 99% van de gevallen gebeurt dit ook maar helaas hebben wij niet altijd invloed op de snelheid van PostNL, het gebeurt dus weleens dat je bestelling een dag later wordt bezorgd. Bestel je in het weekend dan wordt je bestelling op maandag pas verzonden en zul je deze dinsdag ontvangen, PostNL verwerkt namelijk geen post op zaterdag en zondag. Woon je in België of Duitsland dan duurt het 2 tot 5 werkdagen voordat je bestelling bij je aankomt.
Bij ons betaal je 1,95 euro aan verzendkosten, verzending is echter gratis bij besteding vanaf 50 euro. Bestel dus in één keer meerdere producten (voor je vriendin, zus, moeder etc) en pak je voordeel! Indien je woonachtig bent in België en Duitsland geldt hetzelfde tarief.
Tuurlijk niet! Althans, wij doen ons best om jouw bestelling zo ongehavend bij jou af te leveren. Daarom maken wij gebruik van enveloppen met bubbeltjesfolie zodat de door jou bestelde producten zo veilig mogelijk door het land reizen. Mocht er onderweg wel een ongelukje gebeuren met jouw bestelling dan versturen wij gewoon een nieuw exemplaar naar je op! Neem in dat geval contact op met ons via info@deallerleukste.nl en stuur ons je ordernummer en een foto van het kapotte product, de rest regelen wij!
Nee, alle bestellingen worden namelijk verstuurd via brievenbuspost. Dit omdat wij de verzending zo goedkoop mogelijk willen houden. Je kunt je bestelling dus helaas niet volgen van ons pakhuis naar jouw deurmat, maar daar staan lage verzendkosten tegenover (en gratis verzending vanaf 50 euro)!
Nee, bestellingen worden ten alle tijden verstuurd via PostNL. Zoals eerder vemeld wordt je bestelling nog dezelfde dag (van maandag t/m vrijdag) verzonden indien je voor 17.00 uur besteld. Dit betekent dat je bestelling de volgende dag op je deurmat terecht moet komen. Woon je in België of Duitsland dan duurt het 2 tot 5 werkdagen voordat je bestelling bij je aankomt.
Jazeker, indien je in België of Duitsland woont kun je ook bij ons een bestelling plaatsen. Je betaalt dan ook 1,95 euro verzendkosten. De verzending is gratis bij besteding vanaf 50 euro. Wij versturen je bestelling via PostNL. Gemiddeld duurt het 2 tot 5 werkdagen voordat je bestelling bij je aankomt.
De garantie op alle producten die Deallerleukste.nl levert is 14 dagen. Dit geldt alleen op aantoonbare fabricagefouten. Gaat een door jou besteld product kapot binnen de garantietermijn neem dan direct contact met ons op en voeg een foto bij van het defect. Wij zullen vervolgens zeer spoedig met een oplossing komen!
Jazeker! Wij hanteren de wettelijke 14 dagen, vanaf het moment van ontvangst, om je bestelling naar ons te retourneren. Het is daarbij wel belangrijk dat het product ongedragen en ongehavend is. Let er wel op dat wij alleen het aankoopbedrag zullen retourneren. Verzendkosten, zowel heen als terug, zijn voor rekening van de koper en worden niet vergoed.
Wij richten ons 100% op online verkoop, wij hebben dus geen winkel. Je kunt de producten dus niet bij ons op locatie passen, bekijken of afrekenen.
Je kunt heel eenvoudig contact met ons opnemen via dit contactformulier. Op werkdagen zijn wij razendsnel met het beantwoorden van e-mail (gemiddeld reageren wij binnen 15 minuten op binnenkomende vragen), maar ook in het weekend zijn wij niet te beroerd om jou snel van een antwoord te voorzien!